Skip to content
Over Ons – Ervaringen Reizigers

Sietske

“Wat een mooi land en wat een vriendelijke mensen. Het was fijn met een privé chauffeur te reizen, je bent dan niet afhankelijk van een groep en kunt beter je eigen tijd indelen. Reizen met een chauffeur is best betaalbaar.

 In Sigririya beklommen we de indrukwekkende Leeuwenrots. Eén van mijn mooiste ervaringen in Sri Lanka. Een andere mooie ervaring was het bezoek aan en het eten bij de locals. We hebben geholpen bij het bereiden van het eten. Sri Lanka heeft een heerlijke keuken met kruidige gerechten.

Over Ons – Ervaringen Reizigers

Sietske

“Wat een mooi land en wat een vriendelijke mensen. Het was fijn met een privé chauffeur te reizen, je bent dan niet afhankelijk van een groep en kunt beter je eigen tijd indelen. Reizen met een chauffeur is best betaalbaar.

 In Sigririya beklommen we de indrukwekkende Leeuwenrots. Eén van mijn mooiste ervaringen in Sri Lanka. Een andere mooie ervaring was het bezoek aan en het eten bij de locals. We hebben geholpen bij het bereiden van het eten. Sri Lanka heeft een heerlijke keuken met kruidige gerechten.

Over Ons – Ervaringen Reizigers
Over Ons – Ervaringen Reizigers

Tineke

“Van de landen in Azië die ik tot nu toe heb bezocht, is Sri Lanka het land dat me het meest zal bijblijven. De geweldige natuur, de enorme gastvrijheid van de lokale bevolking, het heerlijke eten… Sri Lanka heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen.

Een van de hoogtepunten is de treinreis van Kandy naar Ella. Het heuvelachtige en groene binnenland van Sri Lanka is adembenemend mooi. Ook aan te raden zijn de stranden in het zuiden, de oude vestigingsstad Galle, het beklimmen van de Adam’s Peak, en treinen spotten bij de Nine Arch Bridge in Ella. Als je in Sri Lanka bent geweest wil je zeker terug!”

Tineke

“Van de landen in Azië die ik tot nu toe heb bezocht, is Sri Lanka het land dat me het meest zal bijblijven. De geweldige natuur, de enorme gastvrijheid van de lokale bevolking, het heerlijke eten… Sri Lanka heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen.

Een van de hoogtepunten is de treinreis van Kandy naar Ella. Het heuvelachtige en groene binnenland van Sri Lanka is adembenemend mooi. Ook aan te raden zijn de stranden in het zuiden, de oude vestigingsstad Galle, het beklimmen van de Adam’s Peak, en treinen spotten bij de Nine Arch Bridge in Ella. Als je in Sri Lanka bent geweest wil je zeker terug!”

Over Ons – Ervaringen Reizigers

Ilse en Piet

“Wát een hoogtepunten hebben wij gezien tijdens onze rondreis door Sri Lanka. Adam’s Peak, de Blue Train, Kandy, Nine Arch Bridge en zoveel meer! De reis afgesloten in het mooie Mirissa. We hebben een TOP vakantie gehad

Over Ons – Ervaringen Reizigers

Ilse en Piet

“Wát een hoogtepunten hebben wij gezien tijdens onze rondreis door Sri Lanka. Adam’s Peak, de Blue Train, Kandy, Nine Arch Bridge en zoveel meer! De reis afgesloten in het mooie Mirissa. We hebben een TOP vakantie gehad

Over Ons – Ervaringen Reizigers
Over Ons – Ervaringen Reizigers

Claudia

“Ik moest mijn rondreis in het prachtige en warme Sri Lanka helaas afbreken vanwege het coronavirus. Toch heb ik ontzettend genoten van mijn tijd bij het olifanten project. Ik ben dan ook vastbesloten om, zodra het kan, weer terug te gaan naar Sri Lanka om mijn rondreis te vervolgen!”

Claudia

“Ik moest mijn rondreis in het prachtige en warme Sri Lanka helaas afbreken vanwege het coronavirus. Toch heb ik ontzettend genoten van mijn tijd bij het olifanten project. Ik ben dan ook vastbesloten om, zodra het kan, weer terug te gaan naar Sri Lanka om mijn rondreis te vervolgen!”

Over Ons – Ervaringen Reizigers

Gina

“Het is echt genieten hier in Sri Lanka! Bedankt voor de mooie reis die jullie voor mij hebben samengesteld en het regelen van alles!”

Over Ons – Ervaringen Reizigers

Gina

“Het is echt genieten hier in Sri Lanka! Bedankt voor de mooie reis die jullie voor mij hebben samengesteld en het regelen van alles!”

Over Ons – Ervaringen Reizigers
Over Ons – Ervaringen Reizigers

Myrthe

“Ik heb het vrijwilligerswerk echt heel leuk gevonden. Ik was graag langer gebleven. Het kwam ook zeker door twee andere Nederlandse meisjes waardoor het extra tof was. Het was ook leuk om mijn zus nog even te laten zien wat ik de afgelopen dagen had gedaan.

Inmiddels zijn wij al een week op rondreis! We hebben Sigiriya, Kandy, treinreis naar Ella gezien en zijn nu in Mirissa. Echt genieten!”

Myrthe

“Ik heb het vrijwilligerswerk echt heel leuk gevonden. Ik was graag langer gebleven. Het kwam ook zeker door twee andere Nederlandse meisjes waardoor het extra tof was. Het was ook leuk om mijn zus nog even te laten zien wat ik de afgelopen dagen had gedaan.

Inmiddels zijn wij al een week op rondreis! We hebben Sigiriya, Kandy, treinreis naar Ella gezien en zijn nu in Mirissa. Echt genieten!”

Over Ons – Ervaringen Reizigers

Michaela

“Vier weken. Het leek een eeuwigheid, maar vloog voorbij. Het vrijwilligerswerk in het olifanten project en mijn rondreis door het land. Het was één grote onvergetelijke ervaring die me verrijkte en aan het denken zette. Een ervaring die mijn gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid (nog) verder vergrootte, mijn gezondheid een grote boost gaf en me liet beseffen hoe rijk het leven is en hoe goed ik het heb met mijzelf. Deze reis met alle ervaringen, zullen voor altijd met mij meereizen.”

Over Ons – Ervaringen Reizigers

Michaela

“Vier weken. Het leek een eeuwigheid, maar vloog voorbij. Het vrijwilligerswerk in het olifanten project en mijn rondreis door het land. Het was één grote onvergetelijke ervaring die me verrijkte en aan het denken zette. Een ervaring die mijn gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid (nog) verder vergrootte, mijn gezondheid een grote boost gaf en me liet beseffen hoe rijk het leven is en hoe goed ik het heb met mijzelf. Deze reis met alle ervaringen, zullen voor altijd met mij meereizen.”

Over Ons – Ervaringen Reizigers
Naam
Telefoon
E-mail
Wat zijn je reiswensen?
Over Ons – Ervaringen Reizigers

“Stuur ons je reiswensen en ontvang een vrijblijvend reisvoorstel!”

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

ma t/m vr 09.00-17.00

Contact

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Informatie


Garanties

Wij zijn aangesloten bij:Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 


Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

© Copyright 2005-2023 – Het Andere Reizen
Disclaimer  –  Algemene Voorwaarden  –  Cookiebeleid & Privacy Verklaring
© Copyright 2005-2023 – Het Andere Reizen
×